AC Horsens henter kroatisk keeper i Chelsea FC


3. april 2018

Den 15. december 2017 kunne AC Horsens offentliggøre, at Jesse Joronen var blevet solgt til FC København, og nu har ”de gule” fundet afløseren for den stærke finske keeper.

Det bliver Matej Delac, der er hentet på en fri transfer i Chelsea FC, og den 25-årige kroat er blevet tilknyttet på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2020.

Matej Delac har blandt andet været på lejeophold i belgiske Royal Mouscron, og i sidste måned trænede han med i fire dage på Langmarksvej og var også med i en reserveligakamp.

- Matej gjorde et super godt indtryk, da han var her, og der er ingen tvivl om, at han er en utrolig dygtig målmand med en god tilstedeværelse. Når man ser på hans målmandsmæssige kvaliteter, så er han blandt andet en god shot stopper og stærk i feltet, og hvis man ser på hans menneskelige kvaliteter, så passer han som person perfekt ind i vores klub. Han vil rigtig gerne til AC Horsens, og det har været vigtigt for os, og vi glæder os til at arbejde sammen med ham, fortæller målmandstræner Peder Hansen.

Matej Delac fik et godt indtryk af AC Horsens, da han trænede med, og han glæder sig til at tage hul på næste kapitel i fodboldkarrieren.

- Jeg har hørt meget godt om den danske liga, og jeg kan rigtig godt lide AC Horsens, hvor spillere, staben omkring holdet og andre folk fra klubben har taget godt imod mig. Jeg har haft nogle gode snakke med Peder Hansen og Bo Henriksen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem. Det her er en rigtig god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at få spilletid og vise mig frem, lyder det fra Matej Delac.