AC Horsens henter Lasse Heinze


5. juli 2013

AC Horsens har tilknyttet Lasse Heinze, der har skrevet under på en et-årig kontrakt.

Lasse Heinze spillede en årrække i FC Midtjylland, inden han skiftede til Silkeborg IF i 2009, og her har han været en af de absolutte nøglespillere.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til at arbejde sammen med Lasse Heinze.

- Lasse Heinze har bevist sit værd gennem mange superligakampe, og vi er glade for, at vi har tilknyttet en så teknisk dygtig og erfaren målmand, der kan gå ind fra dag et og spille på et højt niveau. Vi mister en rigtig dygtig målmand i Frederik Rønnow, men vi kan omvendt glæde os over, at vi har hentet en rigtig dygtig målmand i Lasse Heinze, fortæller Johnny Mølby.

- Vi anser Lasse Heinze som en målmand med superliganiveau, og vi er glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i AC Horsens. Han er meget professionel på og udenfor banen, og han vil udvikle sig yderligere i vores målmandsteam, supplerer direktør Henrik Ravn.

Lasse Heinze er godt på vej tilbage på banen efter en hofteoperation, og han glæder sig til at tage hul på et nyt kapitel i fodboldtilværelsen.

- AC Horsens kom med det mest interessante bud, og det var en meget seriøs forespørgsel. For mig er der ingen tvivl om, at AC Horsens er en superligaklub, selv om klubben spiller i 1. division, for faciliteterne og setup’et er Superligaen værdig, og det har selvfølgelig også haft indflydelse på mit valg. AC Horsens spiller fint fodbold på et fedt stadion, og jeg glæder mig til at komme i gang, fortæller Lasse Heinze og fortsætter:

- Jeg forventer, at vi vil vinde en masse fodboldkampe, og for mit eget vedkommende skal jeg tilbage på 110 procent. Min genoptræning forløber rigtig godt, og jeg har lige haft en snak med AC Horsens’ fysioterapeut, der skal hjælpe mig med at speede processen yderligere op.

Rundt om Lasse Heinze:

Født den: 3. april 1986

Højde: 184 cm.

Vægt: 78 kg.

Tidligere klubber: FC Midtjylland, Silkeborg IF

Landskampe: 4 U/21-landskampe og 2 uofficielle U/21-landskampe

Kontrakten med Lasse Heinze vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.