AC Horsens henter Lasse Kryger tilbage


13. januar 2016

Den tidligere AC Horsens spiller Lasse Kryger vender tilbage til De Gule fra OB med øjeblikkelig virkning på en aftale der gælder frem til 30. juni 2017. Lasse Kryger har allerede optrådt 121 gange for den gule fare og tiltræder nu sin anden periode i klubben. I sommeren 2014 skiftede Lasse Kryger til OB fra AC Horsens.

Lasse Kryger ser frem til igen at skulle optræde på CASA Arena med de 3 ringe på brystet.

- Jeg har valgt at vende tilbage til AC Horsens fordi jeg kan identificere mig med klubben og de værdier der er i AC Horsens. Tidligere i min karriere har jeg haft mine bedste fodboldår AC Horsens, så jeg glæder mig til igen at spille for klubben. Skiftet kom også naturligt for mig, da jeg hørte om interessen for det var samtidig en god mulighed for at få fast spilletid som jeg har manglet i OB, fortæller Lasse Kryger om sit skifte, hvor han forventer en spændende og sjov periode i den gule trøje.

- Jeg forventer at vi skal spille med i den sjove ende af 1. division og forudsætningerne er i hvert fald til stede, da vi ligger godt til. Så for mig bliver det en spændende udfordring at komme tilbage til AC Horsens, og jeg kan ikke vente med at komme i gang med træningen siger Lasse Kryger.

For træner Bo Henriksen er Lasse Kryger en ønskespiller at få ind i truppen.

- I Lasse har vi fået en ønskespiller ind, som i den grad passer ind i vores genopbygning af de værdier som skal definere AC Horsens, nemlig ydmyghed, holdånd og hårdt arbejde. Vi glæder os helt vildt til at arbejde med Kryger i det daglige. Han er en spiller med et vanvittigt højt bundniveau, og har nogle spidskompetencer som kan gøre ondt på alle hold i Bet25 ligaen, så vi har store positive forventninger til hvad Kryger kan tilføre vores hold, siger en glad AC Horsens træner.