AC Horsens henter målfarlig angriber


18. december 2017

AC Horsens har valgt at skrive kontrakt med Mathias Kristensen, der senest har spillet for Tarup-Paarup.

Det er tredje gang, at ”de gule” henter en spiller fra en Danmarksserieklub inden for det seneste års tid, og 24-årige Mathias Kristensen har med 58 mål på to en halv sæson vist sig som en særdeles målfarlig herre.

Den 201 centimeter høje targetman møder ind til træning sammen med resten af truppen onsdag den 10. januar.

- Vi er glade for, at vi igen har fundet en spændende og interessant spiller fra en af de lavere danske rækker. Mathias Kristensen har scoret et hav af mål de seneste sæsoner, og han er en dygtig fodboldspiller med et fantastisk spark og en rigtig god fysik. Han skal selvfølgelig vænne sig til fodbold på et højere niveau, men vi tror på, at vi på sigt kan udvikle ham til at blive superligaspiller, lyder det fra manager Bo Henriksen.

I efteråret nettede Mathias Kristensen 19 gange for Tarup-Paarup i 14 kampe, og han ser frem til at prøve kræfter med Alka Superligaen.

- Jeg havde ikke drømt om, at jeg ville blive kontaktet af en superligaklub, men det har været en fed proces, hvor jeg er blevet guidet godt af Bo Henriksen. Jeg har sagt mit job op og er super spændt på at komme i gang. Jeg skal spille mig i bedre form og vænne mig til tingene, men jeg tror også på, at jeg kan gøre mig gældende i Superligaen, hvis jeg kommer i endnu bedre form, fortæller Mathias Kristensen, der får trøje nummer 15 i AC Horsens.