AC Horsens henter målmandsprofil


10. juli 2017

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Jesse Joronen, der skifter fra Fulham FC med øjeblikkelig virkning.

Den 24-årige finske målmand har været tilknyttet Fulham FC siden 2009, men nu skifter han permanent til AC Horsens på en kontrakt gældende frem til sommeren 2019.

Manager Bo Henriksen glæder sig over, at det er lykkedes at tilknytte en målmand med så åbenlyse kvaliteter, og han er ikke i tvivl om, at Joronen bliver en rigtig vigtig spiller for ”de gule”.

- Vi har efter rigtig, rigtig lang tids søgen fundet en målmand, som vi er sindssygt stolte over at præsentere på en to-årig kontrakt. Vi har set mange af hans kampe på video og studeret ham minutiøst. Vi har gennem vores netværk talt med mange, der har spillet med og mod ham, og det har bekræftet os i, at han har et kæmpe potentiale, som vi glæder os til at indfri sammen med ham, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Vi er ikke i tvivl om, at vi i Jesse har fundet den helt rigtige førstemålmand i AC Horsens, og han kommer til at gøre en forskel for os fra dag et, lyder det fra Bo Henriksen.

Jesse Joronen har spillet U17-, U19-, og U21-landskampe for Finland, og han står også noteret for A-landskampe mod Norge og Thailand.

Han ser frem til at tage hul på tilværelsen hos AC Horsens.

- Da jeg hørte om interessen fra AC Horsens, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville prøve mig af i Alka Superligaen, og jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af klubben. Manageren virker meget positiv, og rammerne er rigtig gode, så det er helt perfekt. Min ambition er at spille så meget som muligt og hjælpe holdet, så godt jeg kan, og jeg har en fornemmelse af, at vi går en god sæson i møde, fortæller Jesse Joronen.

Rundt om Jesse Joronen
Født den: 21. marts 1993
Højde: 197 centimeter
Vægt: 88,5 kilo
Debut for Fulham FC: 9. august 2014 (udlejet til: Maidenhead, Cambridge, FC Lahti, Accrington Stanley, Stevenage)
Trøjenummer i AC Horsens: 1
Landshold: Jesse Joronen har spillet på diverse ungdomslandshold og var anfører på U21-landsholdet