AC Horsens henter Martin Pušić


15. juli 2018

AC Horsens har i dag skrevet kontrakt med angriberen Martin Pušić på en 2-årig aftale. Angriberen stod uden klub, efter hans kontrakt løb ud med FC København 30-06-18. Han var dog udlejet til AGF i foråret 2018.

Bo Henriksen glæder sig over, at Pušić nu skal spille for AC Horsens:

"Det er et kæmpe scoop, at tiltrække en spiller som Pusic til AC Horsens. Han har kvalitet og har scoret mål i alle de klubber, han har været i. Han har rutine, en vilje samt en sult efter at vise at han kan score mål. Samtidig har han en enorm vindermentalitet, hvilket er vigtigt for os. Jeg glæder mig helt vildt til, at se ham i den gule trøje"

Martin Pušić siger følgende om det nye kapitel i hans fodboldkarriere og om klubben han netop har skrevet kontrakt med:

"AC Horsens havde en flot sæson sidste år, hvilket viser, at holdet har kvalitet hele vejen rundt. Jeg glæder mig til at bevise overfor klubben og mig selv, at jeg er den rigtige for dem.Jeg føler mig overbevist om, at det er det rigtige valg i min karriere efter min snak med Bo og resten af trænerteamet. Jeg er professionel og gør altid mit bedste for at hjælpe holdet, og det er den måde vi skal få succes på."

Rundt om Martin Pušić

Født: 24. Oktober 1987
Højde: 1.87 m
Position: Angriber
Tidligere klubber:
First Vienna FC, SK Schwadorf, FC Admira Wacker Mödling , SC Rheindorf Altach, Hull City, Vålerenga, Fredrikstad, Brann, Esbjerg fB, FC Midtjylland, Sparta Rotterdam, F. C. København, AGF