AC Horsens henter Mathias Nielsen


18. juli 2014

AC Horsens har skrevet kontrakt med Mathias Nielsen, der senest har optrådt for Næstved Boldklub.

Mathias Nielsen er en talentfuld spiller, og cheftræner Bo Henriksen lægger ikke skjul på sin begejstring for den 23-årige spiller.

- Mathias Nielsen har et meget stort potentiale, og han var tæt på at slå igennem i FC Nordsjælland, inden han kom til Næstved. Han er uden sammenligning den bedste spiller i 2. division, og vi glæder os til at hjælpe ham med at udfolde potentialet her i AC Horsens. Jeg har forsøgt at hente ham tidligere, og jeg er ikke i tvivl om, at han forholdsvist hurtigt bliver en kæmpe gevinst for vores klub. Han er fysisk stærk, hovedstødsstærk, pasningssikker med både højre og venstre, og han kan spille fem-seks forskellige positioner, fortæller Bo Henriksen.

- Vi er glade for, at vi har hentet endnu en spændende spiller til AC Horsens, og Mathias Nielsen er en forsvarsspiller, der har alle forudsætninger for at nå langt. Han er en ung og ærgerrig fyr, der har den rette tilgang til livet som professionel fodboldspiller, og vi glæder os til at se ham i den gule trøje, supplerer direktør Henrik Ravn.

Mathias Nielsen har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2016, og han glæder sig over klubskiftet.

- Jeg kunne tage et skridt opad i min karriere fra toppen af 2. division til toppen af 1. division, og det var svært at sige nej til. AC Horsens har gjort det godt i dansk fodbold, og nu har de fået Bo Henriksen som cheftræner, hvilket var prikken over i’et for mig, for ham har jeg altid ønsket mig at arbejde sammen med. AC Horsens får en ”altmuligmand”, der kan slukke brande forskellige steder på banen, og jeg er en ledertype, der gerne vil tage ansvar. Jeg glæder mig vanvittigt til at starte op i klubben, lyder det fra Mathias Nielsen.

Rundt om Mathias Nielsen:
Født: 2. marts 1991
Højde: 187 cm.
Vægt: 80 kg.
Tidligere klubber: HB Køge, FC Nordsjælland, Viborg F.F., Næstved
Trøjenummer i AC Horsens: 7

Kontrakten med Mathias Nielsen vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.

Foto: badenfoto.dk