AC Horsens henter Nicolai Brock-Madsen


21. januar 2019

AC Horsens har forstærket offensiven ved at tilknytte Nicolai Brock-Madsen, der bliver en del af ”de gule” med øjeblikkelig virkning.

Den fysisk stærke angriber har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommer, og han træner for første gang med sine nye holdkammerater i dag.

Manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde med Nicolai Brock-Madsen.

- Vi er sindssygt glade for at have skrevet kontrakt med Nicolai Brock-Madsen, der kommer til AC Horsens med rigtig gode spidskompetencer og en stor sult. Han var en markant angriber i Superligaen, da han skiftede til engelsk fodbold, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en gevinst for os. Han skal selvfølgelig bruge lidt tid på at vænne sig til vores måde at gøre tingene på, men han skal nok finde vej til netmaskerne, og så kan jeg sagtens se et længerevarende samarbejde mellem os og Brock-Madsen, lyder det fra Bo Henriksen.

Nicolai Brock-Madsen skiftede til Birmingham City i 2015 og har siden været på lejeophold i Holland, Polen og Skotland. Han glæder sig til at trække den gule trøje over hovedet.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for aftalen med AC Horsens, og jeg ser meget frem til at træne med holdet og spille kampe igen. Der var flere interesserede klubber, men jeg havde en god snak med Bo, der gav mig den rigtige følelse, og skiftet til AC Horsens bliver godt for min udvikling. Min ambition er at gøre det godt for holdet og score mål og så komme til udlandet igen på et tidspunkt, hvis den rigtige klub kommer, fortæller Nicolai Brock-Madsen.

Rundt om Nicolai Brock-Madsen
Født: 9. januar 1993
Position: Angriber
Højde: 191 centimeter
Tidligere klubber: Helsted Fremad IF, Randers Freja, Randers FC, Birmingham City, PEC Zwolle (leje), Cracovia (leje), St. Mirren (leje)
Landskampe for Danmark: 51 (U21, U20, U19, U18)