AC Horsens henter offensivspiller i Hvidovre IF


14. januar 2019

AC Horsens har forstærket truppen ved at købe Louka Prip Andreasen i Hvidovre IF.

Louka Prip Andreasen tiltræder med øjeblikkelig virkning på en kontrakt, der løber frem til den 31. december 2022, og han ser frem til at blive en del af ”de gule”.

- Jeg var i Horsens for at se faciliteterne og snakke lidt med Bo i onsdags, og vi havde en rigtig fin samtale, hvor han fortalte lidt om, hvordan han gerne vil spille fodbold, og hvordan han vil bruge mig. Han lægger vægt på, at vi har det godt på træningsbanen, og han virker som en rigtig god fyr, der forlanger det bedste fra alle spillere. Staben og spillerne virker flinke, og AC Horsens har et godt setup, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et godt match, siger Louka Prip Andreasen og fortsætter:

- Vi er blevet enige om en fire-årig kontrakt, og kontraktlængden viser tillid fra AC Horsens til mig, så jeg får tid til at udvikle mig. Som type kan jeg rigtig godt lide at udfordre og sparke med mit venstre ben, og jeg glæder mig til at bidrage med en masse mål og assists og hårdt arbejde defensivt, lyder det fra Louka Prip Andreasen.

Rundt om Louka Prip Andreasen
Født: 29. juni 1997
Position: Kant og offensiv midtbanespiller
Højde: 182 centimeter
Tidligere klubber: Avarta, Brøndby IF, Hvidovre IF