AC Horsens henter Patryk Wolanski


29. august 2016

AC Horsens har skrevet kontrakt med den polske målmand Patryk Wolanski. Kontrakten gælder året ud og den 25 årige polak siger følgende om kontrakten:

- Jeg er glad for at have skrevet kontrakt med Horsens. Jeg glæder mig til at vise mig frem på øverste hylde i Danmark og glæder mig rigtig meget til at vise mig frem for Horsens fans. Horsens viste stor interesse for at få mig og jeg glæder mig bare til at vise, hvad jeg har af kvaliteter, så jeg kan hjælpe klubben med at bygge videre på den gode sæsonstart.

Wolanski har tidligere spillet i andre danske klubber herunder FC Midtjylland og Vejle. Netop igennem andre har manager Bo Henriksen fået gode referencer til sin nye målmand.

- Vi glæder os til at se Patryk. Vi har fået mange fine referencer på ham og jeg glæder mig meget til at se de kvaliteter han har. Han har et stort potentiale og jeg er utrolig glad for at have afklaret målmandssituationen i klubben. Vi har nu rigtig gode målmand og Patryk skal nu ind og tage kampen op med Nicklas Dannevang, som stod en rigtig god kamp i går imod OB.

Patryk Wolanski får nummer 21