AC Horsens henter Peter Nymann


16. januar 2016

AC Horsens har indgået en aftale med Peter Nymann gældende for foråret frem til den 30. juni 2016.

Peter Nymann optrådte senest for konkursramte FC Vestsjælland, hvor Nymanns kontrakt udløb ved udgangen af 2015. Dermed har Peter Nymann kunne frit skifte til en ny klub og valget er faldet på AC Horsens.

Peter Nymann har tidligere i karrieren optrådt for FC Vestsjælland, Djurgården (Sverige), Esbjerg, OB, Sønderjyske og B93, og han ser frem til foråret i AC Horsens.

- AC Horsens er en klub med en god organisation, der hører til i toppen af 1. division. Klubben er kendetegnet ved et godt trænerteam og en spændende trup, så det var et naturligt valg, da jeg oplevede en stor interesse fra AC Horsens´ side for at få mig indlemmet i truppen. Efter en tid med en masse tumult i FC Vestsjælland ser jeg frem til at spille i en klub, der spiller med i toppen af 1. division. Samtidig vil det være en god mulighed for mig i forhold til at vise mig frem i foråret og så må tiden vise om mit ophold i AC Horsens skal forlænges efter sommerpausen, udtaler Peter Nymann.

Cheftræner Bo Henriksen er glad for tilgangen af Peter Nymann og ser frem til samarbejdet med den rutinerede midtbane- og kantspiller.

- AC Horsens har i Peter Nymann, fået en rigtig dygtig spiller, som vi forventer os meget af, og som kan give os endnu flere strenge at spille på i foråret. Nymann har i en årrække vist stor stabilitet og har været garant for stor kvalitet i de klubber han har repræsenteret. Vi glæder os over at vi kan tiltrække så dygtig og rutineret en spiller til vores klub, og med en kontrakt gældende frem til sommeren kan begge parter se hinanden an i forhold til et længerevarende samarbejde, siger Bo Henriksen.