AC Horsens henter Peter Therkildsen


24. januar 2019

AC Horsens har forstærket truppen ved at hente Peter Therkildsen, der tiltræder på en kontrakt fra sommeren 2019.

Peter Therkildsen spiller sæsonen færdig for sin nuværende klub Næstved Boldklub og skifter til AC Horsens på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

20-årige Therkildsen har imponeret stort i denne sæson, og manager Bo Henriksen lægger ikke skjul på sin begejstring over, at de to skal arbejde sammen fra sommer.

- Peter er en ung fyr, der har fået sin fodboldopdragelse i HB Køge og er kommet til Næstved, hvor han har braget igennem, og han har været en af de absolut bedste spillere på deres succeshold. Han har masser af dynamik og power og kan spille både i midterforsvaret, som 6’er og 8’er, og vi forventer os meget af ham på den korte og lange bane, fortæller Bo Henriksen og fortsætter:

- Han kommer til at spille mange 1. divisionskampe frem til sommer og skifter derefter til AC Horsens for at kæmpe om en plads i startopstillingen. Det vil selvfølgelig kræve tilvænning, men så stor forskel er der heller ikke, når man har været så god i 1. division. Vi er endnu engang lykkes med at finde en dygtig og transferfri spiller, som vi har scoutet gennem længere tid, og det er vi selvfølgelig glade for, lyder det fra Bo Henriksen.

Peter Therkildsen glæder sig til at prøve kræfter med AC Horsens og Superligaen.

- AC Horsens og især Bo Henriksen har været god til at vise interesse for mig fra første minut, og det har virkelig været en gennemført proces, hvilket har været med til at overbevise mig og gøre mig tryg. Bo har været god til at fortælle om hans plan i forhold til mig og klubben, og det hele passer bare rigtig godt. Det har ikke været en nem beslutning at forlade Næstved, for jeg har store følelser for klubben, men det er det rigtige skridt for mig, og jeg er klar til udfordringen som superligaspiller, fortæller Peter Therkildsen og fortsætter:

- Ambitionen er at komme ind og spille superligabold, men om det bliver fra starten, efter et halvt år eller et år er svært at sige. Det bliver en tilvænningsproces, og jeg vil i første omgang give den en skalle og bidrage med det, jeg kan. Jeg er meget spændt og glæder mig til at komme i gang med at træne under Bo og sammen med mine nye holdkammerater fra sommer, lyder det fra Peter Therkildsen.

Rundt om Peter Therkildsen
Født: 13. juni 1998
Position: Midtbanespiller
Højde: 190 centimeter
Tidligere klubber: Solrød FC, HB Køge, Næstved Boldklub (nuværende klub)