AC Horsens henter profil hjem fra Tyskland


9. juli 2019

AC Horsens har forstærket truppen med tilgangen af Jonas Thorsen, der har skrevet under på en treårig kontrakt med ”de gule”.

Det er en gammel kending, der vender tilbage til AC Horsens efter et ophold i tyske Eintracht Braunschweig, og det må vække glæde hos de gule fans, for Jonas Thorsen var intet mindre end fremragende, da han spillede for AC Horsens i sæsonen 2017/2018.

Han blev hurtigt en profil for AC Horsens, og det førte til at ophold i tysk fodbold, men nu er han tilbage på Langmarksvej.

- Jonas Thorsen bliver endnu engang en væsentlig forstærkning af vores trup, for han er fantastisk på og udenfor banen, og han kommer til at spille en stor rolle. Han kommer med kvalitet, power og energi, og så er han et godt menneske, der lægger vægt på de værdier, vi arbejder efter, og så er han sulten efter at spille fodbold igen. Vi er rigtig glade for, at Jonas Thorsen endnu engang vil være en del af vores projekt, og vi glæder os helt vildt til at se ham i den gule trøje igen, fortæller manager Bo Henriksen.

Jonas Thorsen ser frem til at blive en del af AC Horsens igen.

- Jeg havde en fantastisk tid i AC Horsens, og jeg kommer styrket hjem med en helt masse erfaring, som jeg kan bruge og dele ud af, og jeg glæder mig til at komme i gang med at spille superligakampe igen. AC Horsens og jeg var det helt rigtige match sidste gang, og det bliver vi igen. Det er et super dejligt sted at være, og jeg er rigtig glad for at være tilbage, lyder det fra Jonas Thorsen.