AC Horsens henter Steffen Kielstrup


17. april 2012

AC Horsens har styrket truppen ved at hente Steffen Kielstrup, der i øjeblikket er på kontrakt i Vejle Boldklub Kolding.

Kielstrups kontrakt med Vejle Boldklub Kolding udløber til sommer, hvorefter han skifter til ”De Gule” på en tre-årig kontrakt.

Cheftræner Johnny Mølby er ikke i tvivl om, at AC Horsens har gjort et scoop ved at hente Steffen Kielstrup.

- Først og fremmest er Steffen Kielstrup en rigtig dygtig spiller, og jeg er ikke i tvivl om, at han rammer sit højeste niveau i AC Horsens. Han er fodboldklog, har den rette rutine, vindermentalitet og dækker flere positioner. Han er en ønskespiller, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en profil i Superligaen, fortæller Johnny Mølby.

- Vi har været på jagt efter Steffen Kielstrup i en årrække, og vi er rigtig glade for, at vi nu endelig har skrevet kontrakt med ham. Han er en stærk spiller, der har mange af de samme værdier som AC Horsens, og han bliver en super repræsentant for os – både på og udenfor banen. Vi glæder os til at se Steffen Kielstrup i den gule trøje, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

27-årige Kielstrup er i gang med sin sidste halvsæson for Vejle Boldklub Kolding, inden turen går nordpå til Horsens, hvor han glæder sig til at blive en del af ”De Gule”.

- AC Horsens har vist interesse for mig gennem flere år, og Johnny Mølby overtalte mig til at se på tingene igen. AC Horsens er en hårdtarbejdende klub, der gerne vil spille godt pasningsfodbold, og de to ting tiltaler mig. Det er tydeligt, at menneskene i AC Horsens brænder for tingene, og fansene støtter godt op om klubben. I øjeblikket spiller AC Horsens flot fodbold og ligger på en imponerende tredjeplads i Superligaen, og jeg vil gerne bidrage til, at vi også fremover skal spille om placeringer i den sjove ende, fortæller Steffen Kielstrup

Rundt om Steffen Kielstrup:

Født: 18. oktober 1984

Højde: 181 cm

Vægt: 72 kilo

Position: Midtbane/Forsvar

Landskampe: 24 landskampe – heraf fem på U/21-landskampe

Foto: badenfoto.dk