AC Horsens henter Veselovsky


18. november 2011

AC Horsens har styrket truppen ved at hente Robert Veselovsky, der i øjeblikket vogter buret for Viborg F.F. Den stærke målmand skifter til ”De Gule” på en fri transfer fra årsskiftet og kontrakten gælder i to et halvt år.

Cheftræner Johnny Mølby ser frem til at arbejde med den 26-årige slovak.

- Robert Veselovsky er en meget spændstig og reaktionsstærk målmand, der tidligere har bevist sine evner i Superligaen og han har spillet på et højt niveau i Viborg. Vi får en rigtig god målmandstrio med ham, Frederik Rønnow og Søren Jochumsen, fortæller Johnny Mølby.

- Vi fik muligheden for at tilknytte en rigtig dygtig målmand på en fri transfer og vi er glade for, at Robert Veselovsky fortsætter i AC Horsens. Tilgangen af Veselovsky betyder, at konkurrencen blandt vores målmænd bliver skærpet yderligere og han bliver en vigtig brik i truppen, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Robert Veselovsky ser frem til at tage hul på næste kapitel i karrieren.

- Jeg har blandt andet valgt AC Horsens, fordi jeg gerne vil spille på et højere niveau end i Viborg og mit personlige mål er at spille fast for AC Horsens. Jeg er kommet til en ambitiøs klub og jeg vil arbejde hårdt for at være med til at indfri de ambitioner, lyder det fra Robert Veselovsky.

Navn: Robert Veselovsky

Fødselsdato: 2. september 1985

Kælenavn: Mr. V., Veslo

Højde: 186 cm.

Vægt: 82 kilo

Nationalitet: Slovakisk

Position: Målmand

Tidligere klubber: Slovan Bratislava, 1. FC Slovacko, Östers IF, Viborg F.F. (leje), Haugesund (leje), Viborg F.F.

Her kan du se fotos fra Robert Veselovskys lægetjek: