AC Horsens henter Vingaard


28. juni 2011

AC Horsens har indlemmet Jan Vingaard i trænerteamet og han har skrevet under på en kontrakt, der løber fra den 1. juli 2011 til den 1. juli 2013.

Frem til årsskiftet skal Jan Vingaard løse opgaver omkring førsteholdet og reserveholdet, og han skal fungere som scout. Derefter påbegynder han uddannelsen om A-træner og så bliver han assistenttræner for Johnny Mølby.

- Vi har forstærket vores trænerteam med ansættelsen af Jan Vingaard, der selv har stået med ansvaret i flere klubber og kommer med en masse erfaring. Han er arbejdsom, ser rigtig mange kampe og vi glæder os til at få gavn af hans kvaliteter. Ansættelsen af Jan Vingaard betyder også, at vi er tilbage ved det setup, vi havde, da Peder Knudsen var i klubben, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

- Jan Vingaard er 100 procent engageret i tingene. Han ser rigtig meget fodbold og ofrer mange timer på sit arbejde, hvilket er en vigtig faktor i AC Horsens. Han har prøvet meget i fodboldverdenen og jeg forventer en masse sparring fra ham og at vi får et endnu stærkere trænerteam, lyder det fra cheftræner Johnny Mølby.

54-årige Jan Vingaard har senest fungeret som træner og scout i Esbjerg fB og han ser frem til at blive en del af trænerteamet hos ”De Gule”.

- AC Horsens er en klub, der har udviklet sig meget over de seneste 10 år og de har formået at holde fast i et spændende koncept. Der opstod en interessant mulighed for, at jeg kunne blive en del af projektet og det er jeg selvfølgelig glad for. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Johnny Mølby og Anders Madsen, fortæller Jan Vingaard.

Jan Vingaard nåede 261 divisionskampe som aktiv i barndomsklubben B1913 og indledte trænerkarrieren i Egebjerg i Fynsserien og danmarksserieklubben Tårup IF. Senere vendte han tilbage til B1913 som cheftræner og han var også cheftræner i tre et halvt år i FC Fredericia.