AC Horsens indgår samarbejde med Social Craft ApS


13. november 2020

Hvert halve år giver AC Horsens virksomheder, der har max et år på bagen, mulighed for at søge et scholarship, der giver adgang til Handelsnetværket i et år.

En af de virksomheder, der har valgt at tage imod tilbuddet er Social Craft ApS, der har været en del af Handelsnetværket siden sommer.

Social Craft ApS er en socialøkonomisk virksomhed, der blev grundlagt i februar og har til huse i Rådhusgade 3. Social Craft ApS løser primært opgaver for andre virksomheder og vil være markedets bedste leverandør af bæredygtige produktions- og serviceydelser, og virksomheden har netop indgået et samarbejde med AC Horsens.

- Vi har i første omgang produceret 50 mundbind med AC Horsens-logo, som er til klubbens personale. Vi har generelt oplevet stor opbakning fra virksomheder i Horsens, og i de seneste par uger har 30 virksomheder købt mundbind af os, hvilket vi er super glade for, fortæller Stinne Simonsen fra Social Craft ApS.

Medarbejderstaben består af mennesker, der har svært ved at finde arbejde andre steder, og mange er fx slidt ned efter mange års fabriksarbejde.

- Vores succes måles i antallet af mennesker, vi kan tilbyde arbejde, og i øjeblikket har vi 32 medarbejdere. Vi driver Social Craft uden støttekroner, men AC Horsens og andre virksomheder støtter os ved at købe blandt andet mundbind, og det er vi glade for, for alle fortjener et arbejde, siger Stinne Simonsen.

Social Craft ApS kan løse mange forskellige arbejdsopgaver for virksomheder. Læs mere om Social Craft ApS her:https://socialcraft.dk/