AC Horsens indgår treårig aftale med Angelo Nehme


16. oktober 2020

AC Horsens’ akademi har været inde i en fantastisk udvikling gennem de seneste år, og Akademiet står stærkere end nogensinde på alle parametre.

Tidligere i år har ”de gule” indgået aftaler med talenter som Jonas Kirkel, Anders Hoff og Julius Voldby Rosenberg Hansen, og i dag kan AC Horsens så løfte sløret for, at klubbens stærke offensive U17-talent, Angelo Nehme, har sat sin underskrift på en treårig aftale gældende fra årsskiftet.

Angelo Nehme skiftede fra FC Midtjylland til AC Horsens i sommer, og han har fra dag ét været en markant forstærkning på U17-holdet med sine åbenlyse offensive kvaliteter.

Faktisk har han gjort det så overbevisende, at han i begyndelsen af september blev udtaget til U17-landsholdets træningssamling i Nyborg, og Claus Troelsen, der er Head of Coaching i AC Horsens, glæder sig over, at Nehme fortsætter i AC Horsens de kommende år.

- Angelo besidder nogle helt særlige egenskaber. Han er en teknisk fremragende spiller med åbenlyse spidskompetencer inden for retningsskifte og udfordringshidsighed, og han kan både score og lave assists. Når vi henter spillere, der ikke er fra nærmiljøet, så skal det være med klare spidskompetencer, og det har Angelo uden tvivl. Han har hurtigt fået de gule værdier ind under huden, for han arbejder hårdt og giver sig fuldt ud til træning og i kampe, og han vil dygtiggøre sig hele tiden. Den ærgerrighed smitter af på holdkammeraterne og er med til at løfte holdet, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:

- Det er bemærkelsesværdigt, at han efter så kort tid er blevet matchet opad med U19 og har spillet kamp for dem, og han har også fået stor ros, når han har trænet med superligatruppen. Vi tror meget på Angelo – også på den lange bane – og det viser vi ved at indgå en treårig kontrakt med ham. Der skal lyde stor ros til de trænere, der har arbejdet godt med Angelo og har været med til at udvikle ham så markant siden sommer, at han er kommet i betragtning til U17-landsholdet, lyder det fra Claus Troelsen.

Angelo Nehmes skifte fra FC Midtjylland til AC Horsens er gået rigtig godt, og han glæder sig over, at han har skrevet under på sin første aftale med ”de gule”.

- Jeg har ikke været her så længe, men det har været en fantastisk tid, og jeg har fået rigtig gode relationer med spillerne og trænerne. Det er nemt at falde til i AC Horsens, hvor spillerne og trænerne er meget åbne, og vi lægger stor vægt på værdierne, der er meget vigtige fokuspunkter for en fodboldspiller, forklarer Angelo Nehme, der ser frem til at fortsætte i den gule trøje:

- Jeg vil blive ved med at gøre mig gældende – også opad – og vise mig frem for U19 og superligatruppen, og jeg vil gøre det så godt, at vi forlænger kontrakten, siger Angelo Nehme.