AC Horsens inviterer alle 6. klasser til SportConcept Skolefodboldturnering


13. september 2018

Sidste år vandt Langmarkskolen Horsens Folkeblads 40. skolefodboldturnering på CASA Arena Horsens, og det var også sidste år, at Horsens Folkeblad stod bag turneringen.

I år har AC Horsens valgt at overtage stafetten og videreføre traditionen med en skolefodboldturnering på CASA Arena Horsens, og der venter igen i år en hyggelig dag på den gule hjemmebane.

SportConcept Skolefodboldturnering er for alle 6. klasser i Horsens og omegn og bliver sparket i gang torsdag den 11. oktober 2018 klokken 09.00 (mødetid klokken 08.30).

- Der venter en fantastisk dag for fodboldglade drenge og piger, og vi ser frem til at føre den gode tradition videre. Vi håber, at rigtig mange skoler har lyst til at deltage, for det er en dag med masser af god stemning, og vi kan kun opfordre til at tage heppekoret med, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Det er naturligvis gratis at deltage, og alle skoler er velkomne til at deltage - gerne med flere hold. Der er plads til cirka 24 hold med max 12 spillere og minimum to piger pr. hold.

HfS-Caféen holder åbent, og her vil der være mulighed for at købe varm mad.

Tilmelding af hold til skoleturneringen skal ske til Kristian Høeg på kh@achorsens.dk, og deadline for tilmelding er søndag den 23. september 2018.