AC Horsens inviterer alle 6. klasser til SportConcept Skolefodboldturnering


10. september 2019

Sidste år overtog AC Horsens skolefodboldturneringen fra Horsens Folkeblad, og det var Lund, der kunne juble efter en finalesejr over Egebjerg. Kampen sluttede 1-1 og blev afgjort efter straffesparkskonkurrence.

AC Horsens gentager succesen og arrangerer igen i år skolefodfboldturnering med navnet SportConcept Skolefodboldturnering.

SportConcept Skolefodboldturnering er for alle 6. klasser i Horsens og omegn og bliver sparket i gang torsdag den 10. oktober 2019 klokken 09.00 (mødetid klokken 08.30).

- Der venter en fantastisk dag for fodboldglade drenge og piger, og vi ser frem til endnu en spændende turnering. Vi håber, at rigtig mange skoler har lyst til at deltage, for det er en dag med masser af god stemning, og vi kan kun opfordre til at tage heppekoret med, siger AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen.

Det er naturligvis gratis at deltage, og alle skoler er velkomne til at deltage - gerne med flere hold. Der er plads til cirka 24 hold med max 12 spillere.

HfS-Caféen holder åbent, og her vil der være mulighed for at købe mad. Der vil være mulighed for at forudbestille sandwich inkl juice/vand til en pris på 40 kr. ved at sende en mail til event@achorsens.dk.

Tilmelding af hold til skoleturneringen skal ske til Michelle Adsbøl på event@achorsens.dk, og deadline for tilmelding er søndag den 22. september 2019.