AC Horsens inviterer til samarbejdsklubbernes dag


2. april 2019

AC Horsens har et fantastisk samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og ”de gule” vælger traditionen tro at invitere samarbejdsklubberne til fodbold på CASA Arena Horsens.

Det sker søndag den 21. april klokken 16.00, når AC Horsens tager imod SønderjyskE, og forhåbentlig bliver det med massiv opbakning fra tribunerne, for ungdomsmedlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber bliver inviteret gratis med til opgøret.

AC Horsens har netop taget hul på de vigtige kampe i gruppespillet, og direktør Kristian Nielsen håber, at rigtig mange samarbejdsklubber vælger at tage imod tilbuddet.

- Det er en rigtig fin tradition at afholde en dag for samarbejdsklubberne på CASA Arena Horsens, og vi glæder os til at byde rigtig mange fodboldspillere, trænere og ledere fra klubberne i Insero Klubsamarbejdet velkommen, når vi møder SønderjyskE. Vi har et rigtig godt samarbejde med alle vores samarbejdsklubber, og vi håber, at de får en rigtig god oplevelse på CASA Arena Horsens, fortæller Kristian Nielsen.

Samarbejdsklubberne vil som sædvanligt blive hyldet, når de går en æresrunde et kvarter før kickoff, og der er mødetid ved spillergangen under Nordtribunen klokken 15.35.

Alle samarbejdsklubber skal tilmelde sig hyldestrunden samt et samlet antal billetter senest den 15. april på event@achorsens.dk. Billetterne kan afhentes fra den 16. april på AC Horsens’ kontor.