AC Horsens inviterer til samarbejdsklubbernes dag


10. oktober 2019

AC Horsens har et fortrinligt samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og ”de gule” vælger traditionen tro at invitere samarbejdsklubberne til fodbold på CASA Arena Horsens.

Det sker søndag den 20. oktober klokken 12.00, når AC Horsens tager imod Hobro IK, og forhåbentlig bliver det med massiv opbakning fra tribunerne, for ungdomsmedlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber bliver inviteret gratis med til opgøret.

Direktør Kristian Nielsen håber, at rigtig mange samarbejdsklubber vælger at tage imod tilbuddet.

- Vi har et fantastisk godt samarbejde med klubberne i INSERO Klubsamarbejdet, og vi har efterhånden fået opbygget en god tradition med samarbejdsklubbernes dag, hvor spillere, trænere og ledere mødes på tværs af klubfarver. Vi vil gøre alt for at give dem en rigtig god oplevelse på CASA Arena Horsens, fortæller Kristian Nielsen.

Det er også den 20. oktober, at AC Horsens inviterer til indvielse af ACHibalds Corner – klubbens nye familiefanzone – hvor der vil være en masse aktiviteter.

- Vi åbner med et brag af en indvielsesfest klokken 10.30, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange familier og børn kigger forbi, lyder det fra Kristian Nielsen.

Samarbejdsklubberne vil som sædvanligt blive hyldet, når de går en æresrunde et kvarter før kickoff, og der er mødetid ved spillergangen under Nordtribunen ved HfS-Caféen klokken 11.35.

Alle samarbejdsklubber skal tilmelde sig hyldestrunden samt et samlet antal billetter senest den 13. oktober på mkj@achorsens.dk. Billetterne kan afhentes fra den 15. oktober på AC Horsens’ kontor.