AC Horsens køber Ayo Simon Okosun


8. juli 2017

AC Horsens har forstærket truppen ved at købe Ayo Simon Okosun fri af Vendsyssel FF, og den stærke midtbanespiller skifter med øjeblikkelig virkning, så han kan nå at være med i dagens træningskamp mod FC Midtjylland i Ikast.

Ayo Simon Okosun har skrevet under på en aftale gældende frem til sommeren 2020, og manager Bo Henriksen glæder sig til at arbejde sammen med Okosun.

- Vi har fulgt Ayo Simon Okosun rigtig længe, og jeg har kendt ham, siden han var ynglingespiller i AB. Han har nogle helt åbenlyse spidskompetencer, som helt sikkert vil løfte vores hold. Han er en god motor på midtbanen, han er duelstærk, og så er han en dygtig fodboldspiller. Han har alle forudsætninger for at blive en profil på vores hold, fortæller Bo Henriksen.

23-årige Ayo Simon Okosun ser frem til at fortsætte karrieren i den gule trøje.

- AC Horsens har vist sindssyg stor interesse for at få mig til klubben, og der er ingen tvivl om, at jeg passer godt ind i Bos filosofi og spillestil. Jeg har brug for at tage det næste skridt til Superligaen, hvis jeg skal fortsætte min udvikling, og jeg glæder mig helt vildt til at begynde i AC Horsens. Jeg skal selvfølgelig lige finde mig tilrette i klubben, men jeg vil gerne bidrage til holdet så hurtigt som muligt, fortæller Okosun.

Rundt om Ayo Simon Okosun
Født den: 21. juli 1993
Tidligere klubber: AB, Grosseto, Vendsyssel FF
Trøjenummer i AC Horsens: 4