AC Horsens køber Frederik Helstrup


2. september 2013

Udgivet: 02/09/2013

AC Horsens har forstærket truppen ved at tilknytte Frederik Helstrup, der er blevet købt fri af kontrakten i Lyngby, og den 20-årige forsvarsspiller har skrevet under på en kontrakt med ”De Gule” frem til sommeren 2016.

Cheftræner Johnny Mølby, der tidligere på aftenen kunne glæde sig over tilgangen af angriberen Mikkel Agger, er glad for, at defensiven nu også er blevet forstærket.

- Frederik Helstrup er en ung, dygtig midtstopper med et stort potentiale, og han har trods sin unge alder meget rutine fra kampe i Superligaen og 1. division. Vi skal i fællesskab gøre ham endnu bedre, men der er ingen tvivl om, at han kan hjælpe os allerede nu, og konkurrencen om de defensive pladser er blevet skærpet, fortæller Johnny Mølby.

- Vi havde en målsætning om at styrke defensiven i dette transfervindue, og vi har fundet den helt rigtige spiller i Frederik Helstrup, der kan gøre sig gældende fra dag et. Han er en ambitiøs fyr, og han har alle forudsætninger for at blive en profil hos os, supplerer direktør Henrik Ravn.

Frederik Helstrup stempler ind på CASA Arena Horsens i morgen, hvor han for første gang træner med sine nye holdkammerater, og han glæder sig til sin nye tilværelse.

- AC Horsens har gang i et spændende projekt, hvor ambitionen er at komme tilbage i Superligaen efter denne sæson, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har kun hørt gode ting om spillere og trænere i klubben, og der bliver spillet en god gang fodbold. Ambitionen er at blive integreret så hurtigt som muligt og hjælpe klubben med at få opfyldt ambitionen om en hurtig tilbagevenden til Superligaen, lyder det fra Frederik Helstrup.

Rundt om Frederik Helstrup:

Født: 16. marts 1993

Højde: 188 cm.

Vægt: 82 kg.

Tidligere klubber: Gladsaxe-Hero, Virum og Lyngby

Landskampe: 1 U20-landskamp, 9 U19-landskampe og 8 U18-landskampe

Købet af Frederik Helstrup vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 30 31 44 30.

Foto: badenfoto.dk