AC Horsens køber Kasper Junker


1. september 2018

AC Horsens har forstærket truppen ved at købe den stærke angriber Kasper Junker i AGF.

24-årige Junker har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2023, og han er AC Horsens’ dyreste indkøb nogensinde.

Manager Bo Henriksen har fået sin ønskespiller, og han glæder sig til samarbejdet med Kasper Junker.

- Vi har sukket og hungret efter en angriber med klare spidskompetencer, og Kasper Junker er en ønskespiller for os. Han har en fantastisk samlet pakke, der gør, at han på sigt kan blive en profil i Superligaen. I første omgang skal han finde sig tilrette, men han er afgjort en spiller, som vi tror på kan gøre en forskel fra dag ét, fortæller Bo Henriksen.

Kasper Junker glæder sig til at tage hul på næste kapitel i karrieren, og han får trøje nummer 22 i AC Horsens.

- Da jeg hørte om muligheden for at skifte til AC Horsens, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er det rigtige skridt for mig. AC Horsens lægger vægt på de samme værdier som jeg, og her kan jeg udvikle mig, så jeg kan det tage næste skridt. Forhåbentlig får jeg mulighed for at spille en masse kampe og blive en markant figur på holdet, hvilket jeg er klar til. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, der har en spændende trup, og vi har fået afstemt vores forventninger. Jeg er ikke i tvivl om, at det er et perfekt match, siger Kasper Junker.

Rundt om Kasper Junker
Født: 5. marts 1994
Højde: 186 centimeter
Trøjenummer i AC Horsens: 22
Tidligere klubber: Vinding, FC Djursland, Randers FC, FC Fredericia, AGF