AC Horsens landede i 24 graders varme


29. januar 2020

Natten mellem tirsdag og onsdag satte spillere, trænere og ledere fra AC Horsens kursen mod Gran Canaria, hvor der venter en uges træningslejr, og de er kommet ned til rigtig gode forhold.

Omkring klokken 14.00 ramte de hotellet, og efter lidt sen frokost gik turen til græsbanen for at få benene lidt i gang efter rejsetiden.

Michael Lansing havde af frygt for ikke at høre alarmen valgt at være oppe, indtil bussen kørte mod Hamburg, så han havde ikke problemer med at falde i søvn.

- Fem minutter efter bussen begyndte at køre, faldt jeg i søvn, og jeg vågnede først, da vi ankom til lufthavnen i Hamburg. Turen herned gik uden problemer, og det var dejligt at se solen igen. Vi har vel haft 24 graders varme, fortæller Michael Lansing.

Efter dagens træningspas gik turen tilbage til hotellet, hvor der blev spist og hygget med blandt andet kortspil. Senere bliver der sandsynligvis dystet i minigolf.

- Hotellet er rigtig fint, og vi har det, vi har brug for. Her er et lækkert poolområde, hvor vi kan hygge os, og maden er fin, varieret og der er meget at vælge imellem. Jeg mangler bare at finde kaffemaskinen, lyder det fra Michael Lansing, der bor på værelse med Hallur Hansson.

I løbet af den næste uge overtager spillerne AC Horsens’ Instagramkonto, så kig forbi og kom med bag kulisserne.

Foto:Charlotte Adsbøl