AC Horsens lejer Johan Absalonsen


1. februar 2012

AC Horsens har lejet Johan Absalonsen i FC København frem til sommeren 2012 og ”De Gule” har sikret sig en købsoption på den offensive superligaprofil.

Lejeaftalen vækker glæde hos cheftræner Johnny Mølby, der kan føje endnu et offensivt es til en i forvejen stærk offensiv.

- Johan Absalonsen er en rigtig hurtig og dygtig spiller, der kan skabe noget på egen hånd og han bliver et farligt våben med sine dybdeløb. Han er målfarlig og giver os flere muligheder i det offensive spil, for han kan dække flere pladser. Han har spillet for de største danske klubber, hvor han har præsteret på et højt niveau og har været inde omkring A-landsholdet, så vi har selvfølgelig store forventninger til ham, fortæller Johnny Mølby.

- Vi er rigtig glade for, at Johan Absalonsen har valgt at fortsætte sin karriere i AC Horsens og vi glæder os til at se ham i den gule trøje. Han er meget gennembrudsstærk og en klog spiller, der i langt de fleste tilfælde vælger de rigtige løsninger, og han bliver endnu et våben i vores stærke offensiv, supplerer Jesper Hansen.

Johan Absalonsen glæder sig til at blive en del af AC Horsens.

- Det var et simpelt valg for mig, da AC Horsens henvendte sig. Det virker som en klub med en god struktur, en veldefineret spillestil, god balance og et godt sammenhold, og derfor har jeg valgt at fortsætte min karriere i AC Horsens. Jeg har ambitioner om at være med til at bringe AC Horsens så højt op i tabellen som muligt, så vi kan spille med om de sjove placeringer og hvorfor ikke en medaljeplacering? AC Horsens har et spændende hold, der kan bære at ligge i toppen og jeg kommer med en masse motivation og gåpåmod efter mit ophold i FC København, der ikke bød på så meget spilletid, som jeg havde håbet, fortæller Johan Absalonsen.

Rundt om Absalonsen:

Navn: Johan Absalonsen

Fødselsdato: 16. september 1985

Højde: 178 cm.

Vægt: 75 kilo

Tidligere klubber: B1913, Brøndby IF, OB, FC København

Landskampe: 45 landskampe i alt heraf to A-landskampe

Foto: badenfoto.dk