AC Horsens lejer Jonas Gemmer i FCM


25. januar 2016

AC Horsens har den sidste uges tid haft midtbanespilleren Jonas Gemmer fra FC Midtjylland til prøvetræning, og nu er parterne blevet enige om en lejeaftale for foråret 2016, gældende frem til 30. juni 2016.

Træner Bo Henriksen er glad for tilførslen af Jonas Gemmer til truppen.

- Vi kendte til Gemmers kvaliteter inden vi hentede ham til prøvetræning, men vi ville gerne se ham an på endnu tættere hold. Jonas har gjort det fornuftigt den seneste uges tid, og nu kan vi sammen arbejde videre her i foråret, og så evaluerer vi på samarbejdet til sommer.

- Gemmer har spillet flere kampe for FC Midtjylland sidste år, og det borger for en vis kvalitet når det er de danske mestre vi taler om. Gemmer er stærk central på midten som 6’er eller 8’er, og nu skal han lære mere om hvilke principper vi spiller efter samt hvilke dyder og værdier vi arbejder ud fra i AC Horsens. Så er jeg ikke i tvivl om, at vi bliver glade for Gemmer her i foråret, siger Bo Henriksen.

19-årige Jonas Gemmer ser også frem til samarbejdet med AC Horsens i foråret.

- Jeg vil gerne spille noget mere fast, og i efteråret fik jeg kun nogle enkelte kampe som starter i FCM, så det er jagten på spilletid der har gjort jeg har sagt ja til denne lejeaftale med AC Horsens.

- Jeg har fået et supergodt indtryk af klubben de første dage. Faciliteterne er helt i top og der er et højt niveau på rigtig mange områder omkring holdet. Man kan mærke det er en klub med et godt fællesskab, og nu skal vi ud og give den fuld gas her i foråret og kæmpe for at rykke i Superligaen, siger Jonas Gemmer.

Jonas Gemmer får nummer 14 i AC Horsens truppen.