AC Horsens lejer midterforsvarer i Gambia


20. januar 2020

For et halvt år siden havde AC Horsens inviteret gambiske James Gomez til prøvetræning, og han gjorde et fint indtryk på Langmarksvej.

Han trænede med i et par uger og var også på banen i en reserveligakamp mod SønderjyskE, og ”de gule” har nu valgt at leje James Gomez i Real de Banjul frem til sommeren 2020.

18-årige James Gomez er en del af U23-landsholdet i Gambia, og manager Bo Henriksen glæder sig til at se endnu mere til den unge midterforsvarer.

- James Gomez leverede et fint indtryk, da han trænede med os, men vi kunne ikke lave en aftale med ham på daværende tidspunkt, da han kun var 17 år. Det minder lidt om casen med Bubacarr Sanneh, hvor vi kunne se potentialet og lejede ham med forkøbsret, hvorefter vi købte ham, men vi har ikke en forventning om, at James Gomez brager igennem fra første dag. Han har brug for tid til at udvikle sig, og nu får vi mulighed for at se ham an i vores miljø det næste halve år, fortæller Bo Henriksen.

Der er mulighed for at se James Gomez i aktion tirsdag den 21. januar klokken 17.00, når AC Horsens tager imod Aarhus Fremad.

Foto: Michael Just