AC Horsens lejer Mikkel Agger i Esbjerg fB


2. september 2013

AC Horsens har indgået en lejeaftale med Esbjerg fB om Mikkel Agger, der med øjeblikkelig virkning skifter til ”De Gule”.

Lejeaftalen løber frem til sommeren 2014, og cheftræner Johnny Mølby glæder sig til samarbejdet.

- Mikkel Agger er en ung, sulten spiller, der brænder efter at slå igennem, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe ham med. Han har målnæse, og han er dygtig til at time sine løb, så han er de rigtige steder, når chancerne opstår, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

- Mikkel Agger har ikke fået det ventede gennembrud i Esbjerg fB, men han har tidligere vist sig som en angriber med mål i støvlerne, og jeg er overbevist om, at han bliver en dygtig spiller for os. Han har et stort potentiale, og det har vi et kompetent trænerteam, der skal hjælpe ham med at indfri, supplerer direktør Henrik Ravn.

Mikkel Agger glæder sig til at tage hul på næste kapitel i fodboldkarrieren.

- Jeg havde en snak med Niels Frederiksen, og han fortalte mig, at han så mig som fjerdevalg i Esbjerg, så jeg havde ikke den store udsigt til spilletid. Da jeg hørte, at AC Horsens havde henvendt sig, blev jeg både glad og stolt, for det er en relativt stor klub i Danmark. Forhåbentlig kan jeg bidrage og være med til at føre klubben tilbage til Superligaen efter denne sæson, fortæller Mikkel Agger og fortsætter:

- Jeg har talt med Frederik Rønnow og Sebastian Andersen om klubben, og de havde kun positive ting at fortælle om hele setup’et og spillerne. Jeg glæder mig til at blive en del af det, og ambitionen er selvfølgelig at få spilletid og score nogle mål, slutter Agger.

Rundt om Mikkel Agger:

Født: 1. november 1992

Højde: 179 cm.

Vægt: 75 kg.

Landskampe: 3 U20-landskampe og 2 U19-landskampe

Lejeaftalen med Mikkel Agger vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 30 31 44 30.

Foto: badenfoto.dk