AC Horsens lejer Mikkel Mena Qvist ud til HB Køge


25. januar 2021

Mikkel Mena Qvist returnerede til AC Horsens i november efter et lejeophold hos islandske KA Akureyri, og han rykker nu til Sjælland, for han er netop blevet lejet ud til HB Køge, der får glæde af hans kvaliteter i resten af sæsonen.

Mikkel Mena Qvist har tidligere været en kampafgørende spiller for AC Horsens, men der er ikke udsigt til fast spilletid hos ”de gule”, og derfor spiller han sæsonen færdig i HB Køge.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over løsningen, der kan være udbytterig for alle parter.

- Da Mikkel kom tilbage til AC Horsens i november, havde vi en snak med ham, og han ville gerne spille sig tilbage på holdet, og hvis der ikke var udsigt til det, så var et alternativ at blive lejet ud. HB Køge har tidligere vist interesse for ham, og nu får han mulighed for at spille fast i et halvt år på et fint niveau i 1. division. Det er en god aftale for Mikkel, HB Køge og os, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou glæder sig til at følge Mikkel Mena Qvist i HB Køge, og forhåbentlig får han en endnu stærkere spiller tilbage til sommer.

- Tilgangen af Søren Reese og Nikolas Dyhr har skabt en stor konkurrencesituation, så Mikkel Mena Qvist stod ikke først for i forhold til spilletid, og vi har i fællesskab fundet frem til en god løsning. Mikkel kommer forhåbentlig til at spille en masse fodbold, hvilket vil være godt for ham, og han får lagt mere på sit spil, så han står endnu stærkere, når han kommer tilbage om et halvt år, fortæller Askou.