AC Horsens lejer Morten Beck i Sønderjyske


28. august 2015

AC Horsens forstærker nu truppen yderligere, da klubben har lejet 20-årige Morten Beck i Sønderjyske. Lejeaftalen løber frem til 31/12-2015, hvorefter parterne evaluerer på samarbejdet.

Træner Bo Henriksen er glad for tilgangen af Morten Beck.

- Morten Beck er en spiller vi har kigget på længe og gerne har villet tilknytte truppen. Beck er en universalspiller der kan spille de fleste defensive pladser, herunder begge backs og han kan også bruges i midterforsvaret. Han har startet inden i 15 af Sønderjyskes Superligakampe i sidste sæson, og har over 50 Superligakampe på CV’et. Så det er en dygtig og ærgerrig spiller vi får til truppen, udtaler Bo Henriksen.

For Morten Beck er lejeaftalen med AC Horsens en god mulighed for igen at spille kampe.

- Efter sommerpausen har jeg ikke været på banen i Sønderjyske, og jeg har en alder hvor jeg har brug for fast spilletid for at udvikle mig. Sidste sæson spillede jeg et pænt antal kampe, og for mig er det vigtig at komme til en klub hvor jeg kan blive en del af startopstillingen, udtaler Morten Beck, der karakteriserer sig selv som en spiller med et stort løbepensum.

- Mine forcer er at jeg har et meget stort løbepensum og altid arbejder hårdt i kampene. Jeg er taktisk stærk med en god placeringsevne, og så kan jeg dække flere forskellige pladser på banen. Jeg er ikke verdens største spiller, men jeg er pasningssikker og udmærket teknisk, udtaler Morten Beck om egne stærke og svage sider.

Morten Beck vil være en del af truppen i aftenens kamp mod Skive IK, og får fremover trøje nummer 2 i AC Horsens truppen.

Fakta om Morten Beck:

Alder: 20 år (6. december 1994)

Tidligere klubber: Skærbæk, Haderslev FK, Sønderjyske