AC Horsens lejer Sammy Skytte


13. juni 2018

AC Horsens har lejet Sammy Skytte i FC Midtjylland, der har købt midtbanespilleren af Silkeborg IF.

21-årige Sammy Skytte skal spille i den gule AC Horsens-trøje i den kommende sæson, og manager Bo Henriksen ser frem til at arbejde med ham.

- Sammy Skytte er et af de største talenter i Danmark, og han er en spiller, vi har fulgt gennem længere tid og spillet mod i de seneste tre sæsoner. Han har nogle fuldstændig vanvittige kompetencer og en meget spændende pakke, som kan blive endnu mere komplet, og vi glæder os til at indfri hans potentiale sammen med ham. Vi er stolte over, at han skal spille for os, og i mine øjne er han en spiller, der kan gøre en forskel fra dag ét, fortæller Bo Henriksen.

Sammy Skytte glæder sig til at tage hul på tilværelsen i AC Horsens.

- Det bliver fedt at komme i gang, og jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens det næste års tid. Jeg forventer, at det bliver en sjov sæson, hvor vi skal arbejde videre på det, AC Horsens præsterede i sidste sæson, og jeg vil gå ind og gøre en forskel og bidrage til alt det gode, I har haft gang i længe. AC Horsens er en klub med en stærk vinderkultur, masser af fight og glade folk, og jeg glæder mig til at spille en masse fodbold og få erfaring og gode oplevelser, siger Sammy Skytte.

Rundt om Sammy Skytte
Født: Den 20. februar 1997
Højde: 190 cm.
Position: Midtbane
Tidligere klubber: Silkeborg KFUM, Silkeborg IF