AC Horsens lejer Thomas Villadsen i FC Nordsjælland


12. juli 2013

AC Horsens har indgået en lejeaftale med FC Nordsjælland om Thomas Villadsen, der med øjeblikkelig virkning skifter til ”De Gule”.

Thomas Villadsen kommer til at danne målmandstrio med Lasse Heinze og Aleksandar Stankovic, og cheftræner Johnny Mølby ser frem til samarbejdet.

- Thomas Villadsen er en rigtig dygtig målmand, og han er meget sulten efter at bevise sig selv. Han er fremragende rent målmandsteknisk, og han er dygtig med fødderne, så vi glæder os over, at han fortsætter karrieren hos os, fortæller Johnny Mølby.

- Udlejningen af Frederik Rønnow og ophævelsen af Robert Veselovskys kontrakt har betydet, at vi har været på udkig efter en stærk målmand, og ham har vi fundet i Thomas Villadsen, der blandt andet har spillet med stor succes i Rumænien. Tilgangen af Thomas Villadsen sikrer os et godt og sundt konkurrencemiljø blandt vores målmænd, og jeg vil gerne takke Thomas Villadsen, og FC Nordsjælland for den gode og konstruktive dialog, der har været i forbindelse med lejeaftalen, supplerer direktør Henrik Ravn.

28-årige Thomas Villadsen ser frem til at tilbringe den kommende sæson i det østjyske.

- AC Horsens er en klub, der burde være i Superligaen, og klubben har ambitioner om en hurtig tilbagevenden samt en etablering på sigt, så det er selvfølgelig interessant for mig. Min sult efter spilletid er stor, og her får jeg mulighed for spilletid på et rigtig fint niveau samt træning på superliganiveau. AC Horsens står for fint fodbold samt en stærk vilje og mentalitet, hvilket jeg selv har oplevet, når jeg har mødt AC Horsens med FC Nordsjælland og FC København. Der bliver arbejdet hårdt for tingene, og det er noget af det, jeg har lagt vægt på. Jeg kender nogle af spillerne, blandt andre Nabil Aslam, der kun har talt godt om klubben, så det har ikke været et svært valg, fortæller Thomas Villadsen, der har afvist udenlandske klubber og andre klubber i Nordic Bet Ligaen.

Rundt om Thomas Villadsen:

Født: 4. september 1984

Tidligere klubber: FC København, FC Emmen, FC Nordsjælland, FC Ceahlaul Neamt, FC Nordsjælland

Thomas Villadsen opnåede at blive kåret til rækkens bedste målmand (næstbedste hollandske række) og FC Emmens bedste spiller i sin første sæson i klubben. I 2010 blev han kåret til klubbens bedste spiller, da han repræsenterede rumænske FC Ceahlaul Neamt.

Lejeaftalen med Thomas Villadsen vil ikke påvirke klubbens forventninger til indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.

Foto: badenfoto.dk