AC Horsens lejer Tobias Arndal ud til Næstved Boldklub


31. januar 2019

AC Horsens har valgt at leje Tobias Arndal ud til Næstved Boldklub, der får glæde af Arndal resten af sæsonen.

AC Horsens hentede Tobias Arndal i sommeren 2017, og de to parter blev kort efter enige om at forlænge kontrakten yderligere frem til sommeren 2021.

Indtil videre er det blevet til 31 kampe og to mål for Arndal i den gule trøje, men nu jagter han spilletid i Næstved Boldklub, og så vender han endnu stærkere tilbage til Langmarksvej, når sæsonen slutter.

- Tobias Arndal er en dygtig fodboldspiller, som vi tror rigtig meget på, men lige nu vil det være bedst for hans udvikling at få kontinuerlig spilletid, og det har han en bedre chance for i en god klub som Næstved Boldklub, der spiller med om oprykningspladserne i NordicBet Ligaen. Vi glæder os til at følge Tobias og få ham tilbage i en endnu stærkere udgave, fortæller manager Bo Henriksen.

Tobias Arndal ser frem til at få græs under støvlerne i Næstved.

- Lejeopholdet hos Næstved Boldklub er det bedste for min udvikling på nuværende tidspunkt, og jeg glæder mig til at begynde. Jeg får ikke den spilletid i AC Horsens, jeg har behov for lige nu, og det kan jeg forhåbentlig få i Næstved. Jeg er klar til at tage arbejdshandskerne på i et halvt år, og så vender jeg stærkere tilbage med større erfaring som menneske og fodboldspiller, fortæller Tobias Arndal.