AC Horsens lukker ned for træning på CASA Arena Horsens


14. marts 2020

I fredags meddelte Divisionsforeningen, at dansk fodbold lukker ned i to uger, og det betyder konkret, at der ikke vil blive spillet kampe i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division.

AC Horsens-spillerne trænede ikke på CASA Arena Horsens hverken torsdag eller fredag, og spillerne er blevet bedt om at blive hjemme og træne efter individuelle selvtræningsprogrammer.

AC Horsens bliver løbende orienteret om situationen med COVID-19 og handler efter de anbefalinger og direktiver, der kommer fra regeringen, sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen.

- Som klub tager vi selvfølgelig anbefalinger og direktiver alvorligt, så vi kan være med til at begrænse smittefaren, og det vil altid være en topprioritet for os at sikre medarbejdernes sikkerhed. Derfor har vi set os nødsaget til på ubestemt tid at sørge for, at vores medarbejdere har mindst mulig risiko for at være smittebærere, og vi kan ikke sige noget om, hvornår vi er tilbage på træningsbanen. Vi håber selvfølgelig på at komme i gang så hurtigt som muligt, men som klub og virksomhed har vi et overordnet ansvar for at mindske smittefaren, og derfor træner vi ikke sammen, fortæller manager Bo Henriksen.

Foto: Charlotte Adsbøl