AC Horsens og Coachers forlænger samarbejdet


22. maj 2019

AC Horsens og klubbens gode sponsor og samarbejdspartner Coachers er blevet enige om at forlænge aftalen med yderligere et år, og dermed er vejen banet for endnu en succesfuld periode med Coachers som facilitator for Handelsnetværket.

Fremadrettet vil der være lidt færre møder, hvor Coachers er repræsenteret, men Coachers vil fortsat stille med det stærkeste hold.

- Fra Coachers side vil vi være repræsenteret med fire medarbejdere på skift, for det er med til at give samarbejdet variation og dynamik. Hans Henrik Bladt, Ann Louise Engstrøm, Sanne B og jeg vil styre Handelsnetværket på skift, og det svarer vel egentlig til at engagere fire forskellige firmaer, for vi er forskellige typer og kommer fra forskellige brancher, forklarer Preben Braagaard.

Handelsnetværket har de seneste år haft stor fremgang, hvilket blandt andet kan aflæses i deltagerantallet, der i skrivende stund er på 158 fordelt på fire grupper, og AC Horsens åbner endnu en gruppe til sommer.

- Vi er overvældet over den store tilgang, og vi har stadig meget at give af, så vi er glade for, at vi også det næste års tid skal facilitere Handelsnetværket. Vi synes, at netværket bærer præg af en positiv ånd fyldt med kammeratskab, business, hygge og inspiration. Jeg tror, at deltagerne på netværksmøderne har et positivt ”fristed”, hvor er der er plads til at tænke både fagligt og personligt, siger  Preben Braagaard, der er stifter og indehaver af Coachers.

Det er ikke kun netværksdeltagerne, der får bonus ud af Handelsnetværket. Coachers har også fået både kunder, leverandører og forretningsforbindelser gennem det gule netværk.

- Det er stadig en fantastisk oplevelse at være en del af Handelsnetværket, og vi kan mærke, at vi får flere og flere gode relationer i byen. Netværket har i den grad hjulpet os til en bedre kendskabsgrad i byen, siger Preben Braagaard.

Handelsnetværket tager hul på den nye sæson med opstartsmøde i august.

Klik her for at læse mere om Coachers.