AC Horsens og Kjartan Finnbogason forlænger samarbejdet


17. maj 2016

Islandske Kjartan Finnbogason har været helt forrygende i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til 17 mål i sæsonen. Det gør Finnbogason til suveræn topscorer i Bet 25 Ligaen.

AC Horsens aftale med Finnbogason stod til at udløbe den 30. juni 2016, men nu er parterne blevet enige om en ny 2-årig kontrakt frem til juni 2018. Manager Bo Henriksen er rigtig glad for forlængelsen med Kjartan Finnbogason.

- For AC Horsens er det fantastisk vi kan forlænge samarbejdet med Kjartan. Der har været stor rift om vores dygtige angriber, men det fortæller også noget om det projekt og de værdier vi har i AC Horsens, at Kjartan ønsker at fortsætte vores samarbejde, så det kan vi alle være rigtig stolte af. At vi har lavet en 2-årig aftale fortæller alt om, at begge parter ser store muligheder i samarbejdet over længere tid.

- Kjartan er, udover at være en fantastisk fodboldspiller, også en kulturbærer for det vi gerne vil stå for i AC Horsens. Han arbejder stenhårdt hver dag til både træning og kamp, og udenfor banen er Kjartan et samlingspunkt i omklædningsrummet. Kjartan kender klubbens værdier ud og ind, og efterlever og videregiver dem på bedste vis. Derfor har det været meget vigtigt for os at holde på Kjartan, siger en glad og tilfreds manager Bo Henriksen.

Kjartan Finnbogason ser også frem til, at fortsætte i den gule trøje på CASA Arena.

- Der har været rigtig meget snak og mange spekulationer de seneste måneder, så det er dejligt for mig at få min fremtid på plads. Jeg er rigtig glad for at fortsætte i AC Horsens. Vi har været gennem en hård tid, men denne sæson har været fantastisk for både trænere, spillere og hele klubben. Fremtiden ser lys ud for AC Horsens, og det vil jeg gerne være med til og fortsætte med at bidrage til.

- Vi er ikke en klub med et kæmpebudget, men de værdier AC Horsens står for, tiltaler mig meget. Vi har nået vores resultater på et fantastisk sammenhold, et super godt omklædningsrum og nogle rigtig dygtige trænere. Bo Henriksen og Niels Lodberg har været rigtig gode til at skabe et miljø, hvor man bare glæder sig til at komme til træning hver dag. Jeg har været i mange klubber i min karriere, men det jeg oplever i AC Horsens lige nu, har jeg ikke oplevet tidligere. Det er fedt at være en del af en gruppe og nå et mål på den måde vi har gjort i denne sæson, siger Kjartan Finnbogason, der også havde flere andre tilbud at tænke over.

- Jeg har ikke skrevet kontrakt med AC Horsens på grund af økonomien. Det kan jeg godt slå fast. Folk skal vide hvor fantastisk en klub AC Horsens er, og hvor dedikerede og arbejdsomme de folk der er i klubben agerer. Det synes jeg alle i byen og i og omkring AC Horsens skal være stolte af. Min familie og jeg har følt os velkomne fra dag 1 i Horsens, og det er også en stor del af årsagen til jeg gerne vil fortsætte i AC Horsens. Nu glæder jeg mig til en rigtig spændende sæson i Superligaen efter sommerpausen. Jeg tror på, at vi kan komme til at drille mange af de etablerede hold i den bedste række, og jeg er stolt og glad for at kunne trække den gule trøje over hovedet fremover også, slutter Kjartan Finnbogason.