AC Horsens opgraderer det fysiske setup på Akademiet


25. april 2018

AC Horsens arbejder konstant på at forbedre forholdene for ungdomsspillerne på klubbens akademi, og ”de gule” har netop forlænget aftalen med Jeppe Foged, der bliver fysisk træner for hele Akademiet, der består af klubbens ungdomshold fra U13 til U19.

Jeppe Foged skal i samarbejde med Michael Hjortkjær, der er cheftræner for U19, udarbejde et setup omkring den fysiske træning for alle ungdomsholdene, så træningen i højere grad bliver struktureret for den enkelte spiller.

- Det er en kæmpe opgradering for vores fysiske træning, at vores ungdomstrænere ikke skal koncentrere sig om at planlægge fysisk træning, og Jeppe Foged vil også være med på banen en gang om ugen. Det har han ikke været tidligere, og det vil give et kæmpe løft, fortæller talentchef Claus Troelsen.

Jeppe Foged vil fortsætte med at stå i spidsen for en ugentlig træning i Campus, hvor han arbejder individuelt med spillere fra U16-U19, og han får ansvaret for test af spillere.

- Vi skal leve op til en række krav, DBU stiller, og vi vil gå efter at leve op til kravene til A-licens klubber på det fysiske område. Vi vil sætte testresultaterne mere i system ved at uploade dem i Sideline, så vi kan følge spillerne over længere tid, lyder det fra Claus Troelsen.

Setup’et omkring den fysiske træning bliver markant styrket, og Claus Troelsen er glad for, at det bliver med Jeppe Foged som ansvarlig.

- Jeppe er en fantastisk fyr, der passer godt ind i vores miljø. I vores organisation skal medarbejderne indgå i vores fælles relationer på en god måde, og vi skal turde sætte hinandens og vores egen viden på spil, og her er Jeppe stærk. Han er fagligt ekstremt kompetent, og det byder han gerne ind med. Vi kigger meget på de menneskelige kvaliteter, og Jeppe passer godt ind i forhold til vores værdisæt. Han har været her i mange år og kender vores måde at arbejde på, så jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet og bygge yderligere på det fysiske setup, fortæller Claus Troelsen.

Jeppe Foged har været en del af AC Horsens siden juni 2014, og han glæder sig over, at han også fremadrettet skal være en del af den gule talentudvikling.

- Det er super spændende at arbejde med unge spillere, og der er blevet lavet mange gode tiltag på ungdomssiden, hvor vi har opgraderet på forskellige parametre og har endnu mere fokus på fysisk træning, end vi havde i forvejen. Fremover skal jeg også bidrage på banen en gang om ugen, og når jeg trækker arbejdet med ind på banen, får jeg et tættere samarbejde med de enkelte trænere og får i højere grad fingeren på pulsen. Det bliver nemmere at arbejde individuelt med forskellige fokusområder, og det ser jeg frem til, fortæller Jeppe Foged.