AC Horsens ophæver kontrakten med Kenneth Stenild


30. januar 2012

AC Horsens har ophævet kontrakten med Kenneth Stenild, der stopper i klubben med øjeblikkelig virkning.

Den 24-årige målmand skiftede fra AaB til AC Horsens i sommeren 2009, men har ikke formået at blive førstevalg hos ”De Gule” og det er årsagen til, at parterne har valgt at gå hver til sit.

- Kenneth Stenild har ambitioner om at blive førstemålmand og han er nået til et punkt i karrieren, hvor han skal have fast spilletid. Det kan vi desværre ikke tilbyde ham og vi har derfor valgt den bedste løsning for både ham og os. Vi kan ikke sætte en finger på hans indsats til træning og han er en meget fit målmand, der har tacklet konkurrencesituationen på bedste vis. Vi takker ham for indsatsen i AC Horsens og ønsker ham al mulig held og lykke med næste step i karrieren, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Kenneth Stenild håber, at hans nye status som transferfri gør ham mere attraktiv for andre klubber, så han kan få spilletid igen.

- Jeg har haft en snak med Jesper Hansen gennem en måneds tid og vi er kommet frem til en rigtig fin løsning. Jeg har haft det godt i AC Horsens, men målet var fast spilletid og det har jeg desværre ikke fået, så vi har løst det på bedste måde. Nu er jeg transferfri og min agent arbejder på højtryk for at finde en klub til mig, hvor jeg kan spille hver weekend, lyder det fra Kenneth Stenild.

Foto: badenfoto.dk