AC Horsens ophæver kontrakten med Mikkel Cramer


27. januar 2014

AC Horsens har ophævet kontrakten med Mikkel Cramer med øjeblikkelig virkning, og Cramer fortsætter karrieren i Skive IK, hvor han har fået kontrakt frem til sommeren 2015.

Mikkel Cramer kom til AC Horsens for et års tid siden, og han har gjort et godt indtryk på alle i klubben, men han formåede ikke at etablere sig som stamspiller.

- Mikkel Cramer er en ung, ambitiøs spiller, der brænder for at spille fodbold, og han arbejder stenhårdt, men der er for lang vej til spilletid for ham. Han har brug for spilletid for at udvikle sig yderligere, og derfor er det bedst for ham at komme videre i karrieren, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

- Mikkel Cramer skal have ros for at være en disciplineret og træningsvillig gut, og han har været et godt bekendtskab i AC Horsens. Vi har stor konkurrence i truppen – ikke mindst på de pladser, Mikkel Cramer dækker – og der er flere spillere foran ham i køen. Derfor har vi også fuld forståelse for, at han ønsker nye udfordringer, og vi ønsker ham al mulig held og lykke, supplerer direktør Henrik Ravn.

Det blev til seks kampe i den gule trøje for Mikkel Cramer, og han har haft en god tid i klubben.

- Det har været en spændende oplevelse at være en del af AC Horsens, og jeg er blevet behandlet godt af alle i og omkring klubben. Jeg har trænet med gode spillere, og der har været stor konkurrence om pladserne. Det er ikke blevet til så meget spilletid i det sidste halve år, og jeg har behov for nye udfordringer, lyder det fra Mikkel Cramer, der netop er fyldt 22 år.

Foto: badenfoto.dk