AC Horsens opruster med individuel træner på Akademiet


9. august 2019
AC Horsens arbejder hele tiden på at skærpe talentudviklingen på klubbens akademi, og nu kan ”de gule” præsentere endnu et markant tiltag, der vil løfte talenterne yderligere.
 
Keld Erik Sørensen bliver leder for individuel udvikling for U13-U19, og der er store forventninger til det spændende tiltag.
 
- Der er tale om en nyoprettet stilling med fokus på individuel udvikling, og det viser, at vi prioriterer vores talentudvikling rigtig højt. Vi kanaliserer nye ressourcer over til videreudvikling af miljøet på vores akademi, og der er ingen tvivl om, at den individuelle træning er et vigtigt parameter i forhold til på sigt at skabe superligaspillere, fortæller Claus Troelsen og fortsætter:
 
- Keld Erik Sørensen er en klubmand, der har værdierne inde under huden, og han spillede en markant rolle på Akademiet for en håndfuld år siden, da vi havde visse udfordringer og var nødt til at rykke sammen i bussen. Han er rigtig stærk på området for individuel træning, og det vil vi se resultatet af på både den korte og lange bane, lyder det fra Claus Troelsen.
 
Keld Erik Sørensen har haft mange kasketter på i AC Horsens, og han har senest været T+ træner på Akademiet.
 
- Det er fantastisk, at jeg kan få lov til at fordybe mig i individuel udvikling på Akademiet, for det giver mig en unik mulighed for at kombinere mine kompetencer med mit fuldtidsarbejde ved siden af. Derudover skal jeg fortsat være med til at understøtte licensansøgningen som i de seneste år, og det glæder jeg mig over, fortæller Keld Erik Sørensen og fortsætter:
 
- Jeg har gennem længere tid talt med Claus Troelsen om, at vi som akademi burde afsætte ressourcer til individuel træning og løfte niveauet yderligere, og det kan jeg gøre, eftersom jeg ikke er tilknyttet et bestemt hold og har kompetencerne til det. Vi introducerede det ved Skaw Cup, og det blev taget godt imod af spillere og trænere, lyder det fra Keld Erik Sørensen.
 
Forventningen er, at spillerne på sigt bliver mere selvstændige og bliver mere bevidste om at arbejde mere struktureret ud fra deres udviklingsplan. 
 
- Det med at fordybe sig i detaljerne og strukturere ting er et kardinalpunkt for mig, mens det kan være en udfordring for de unge mennesker, og jeg glæder mig til at rykke dem på det her område. Jeg skal være med på træningsbanen og til udvalgte kampe, så vi sikrer os, at tingene endnu bedre bliver overført fra træningsbanen til kampe, forklarer Keld Erik Sørensen.