AC Horsens præsenterer igen overskud


12. marts 2021

AC Horsens kunne præsentere et overskud i 2014 og hvert år frem til 2018, hvor klubben leverede det største overskud nogensinde, og efter et underskud i 2019 er klubben nu tilbage på det økonomiske spor med endnu et overskud.

Regnskabet for 2020 viser et overskud på næsten 6,5 millioner kroner, og egenkapitalen udgør pr. 31. december 2020 godt 22,7 millioner kroner.

Årets resultat har været negativt påvirket af to trænerfratrædelser og manglende indtægter fra kampene samt udgifter i forbindelse med nedlukningen af klubbens forretning i forbindelse med COVID-19. Omvendt har AC Horsens blandt andet haft en meget tilfredsstillende transferaktivitet.

AC Horsens har gennem spillersalg og en tæt styring af omkostningerne formået at komme samlet set fornuftigt igennem denne periode, ligesom klubben har været privilegeret af en stor opbakning og loyalitet blandt sponsorer og samarbejdspartnere.

Regnskabet for 2020 er godkendt af AC Horsens’ bestyrelse og bliver fremlagt på den kommende generalforsamling med anbefaling fra bestyrelsen om godkendelse.

Klik her for at læse årsrapporten for 2020.

Foto: Charlotte Adsbøl