AC Horsens rejste fra Haderslev med point og clean sheet


13. september 2019

AC Horsens og Sønderjyske gav hinanden en god fight fredag aften, men der faldt ikke mål i Haderslev, og derfor kunne ”de gule” rejse hjem med et clean sheet.

Ayo Simon Okosun havde kampens første nævneværdige chance i det sjette minut, men SønderjyskE slap med skrækken.

Derefter var der meget spil mellem felterne indtil det 37. minut, hvor Lieder frem til hjemmeholdets bedste mulighed, men Lansing pillede pynten af hollænderen med en fodparade.

I det 72. minut blev Lieder igen den lille i duellen med Lansing, og det var igen en fodparade fra amerikanerens side, der kom i vejen for SønderjyskE-angriberen. Et minut efter var Okosun ikke mange støvlenumre fra at komme først på bolden tæt under mål, men SønderjyskE fik clearet i sidste øjeblik.

Det sluttede uden scoringer i Haderslev.

Kampen bød på superligadebut i den gule trøje for Jannik Pohl, der blev skiftet ind i det 64. minut.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

AC Horsens spiller på udebane igen næste gang, og det er mandag den 23. september klokken 19.00 i Randers. AC Horsens arrangerer igen udebanetur sammen med Fanklubben Den Gule Fare, og ”de gule” sender både en stemningsbus og en familiebus til Kronjylland. Klik her for at købe billet.

SønderjyskE – AC Horsens 0-0

AC Horsens: Lansing, Nymann, Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip (Pohl, 64.), Jacobsen, Therkildsen (Masovic, 81.), Thorsen, Okosun, Frantsen.

SønderjyskE: Mielitz, Bah, Banggaard, Luijckx, Gartenmann, Simonsen (Marfelt, 53.), Jakobsen, Jonsson, Rojas (Ekani, 71.), Hassan (Amankwaa, 80.), Lieder.

Advarsel, AC Horsens: Ingen

Advarsel, SønderjyskE: Ingen

Tilskuere: 4.743

Dommer: Jens Grabski Maae

Klik her for at se statistik fra kampen på superliga.dk