AC Horsens sælger Alexander Juel Andersen til AGF


11. juli 2013

AC Horsens har solgt Alexander Juel Andersen til AGF, hvor han tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Alexander Juel Andersen skiftede til AC Horsens fra Viborg F.F. for to år siden, og han har siden udviklet sig eksplosivt på højre back-positionen.

- Alexander Juel Andersen kom til AC Horsens som udviklingsspiller og så sig selv som midterforsvarer, men vi valgte at satse på ham som højre back, og han har været igennem en fantastisk udvikling, hvor han har flyttet sig taktisk og i forhold til boldomgangen. Han har fået styr på sin skadeshistorik og har stille og roligt arbejdet sig ind som fast mand i vores startopstilling.  Jeg har været glad for at arbejde sammen med Alexander, for han er en dygtig fodboldspiller og en god knægt, men sådan er fodboldens verden, fortæller cheftræner Johnny Mølby.

- Salg af spillere har været en del af vores strategi for at få en bedre økonomi efter vores nedrykning, og det er lykkes. Vi har nu solgt Alexander Juel Andersen og Martin Spelmann samt udlejet Frederik Rønnow, og nu ser vores økonomiske situation mere tålelig ud, supplerer direktør Henrik Ravn.

Alexander Juel Andersen nåede kun et par år i AC Horsens, men klubben har gjort dybt indtryk på den 22-årige spiller.

- Først og fremmest har jeg haft to sindssyg gode år i AC Horsens, hvor jeg har været en del af en klub, der er fantastisk på alle måder – det gælder trænere, spillere og ledere. Jeg vil gerne takke alle i klubben og især Johnny Mølby, der har formået at gøre mig til en meget bedre spiller, og det bliver svært at sige farvel. Omvendt glæder jeg mig også til en ny udfordring, og det er svært at sige nej til AGF og en fremtid i Superligaen, fortæller Alexander Juel Andersen.

Salget af Alexander Juel Andersen vil have en positiv indvirkning på indeværende regnskabsår.

Spørgsmål relaterende til denne meddelelse kan rettes til direktør Henrik Ravn på telefon 75 62 60 20.

Foto: badenfoto.dk