AC Horsens sælger Alexander Ludwig til OB


12. juni 2018

AC Horsens har solgt Alexander Ludwig til OB, og den 24-årige midterforsvarer skifter med øjeblikkelig virkning.

Alexander Ludwig blev en del af AC Horsens for et år siden, og dermed kom han kun til at spille en sæson for AC Horsens, hvilket manager Bo Henriksen er ærgerlig over.

- Vi er selvfølgelig kede af at skulle sige farvel til en stærk spiller og en intelligent personlighed som Alexander Ludwig, der har bidraget væsentligt til det gode miljø, vi har i AC Horsens, men vi er samtidig stolte over, at vi kan finde og udvikle spillere som vi kan tjene penge på, siger Bo Henriksen og tilføjer:

- At sælge er et vilkår for en klub som vores.

Han er fuld af fortrøstning:

- Vi har gjort det før og gør det igen. Vi skal nok finde nye spillere og udvikle dem og få en økonomisk gevinst ud af det, siger Bo Henriksen.

Alexander Ludwig er altså det seneste navn, der er føjet til en liste over spillere, som AC Horsens har udviklet og solgt på det seneste.

- Fra dag ét har det været en stor, god oplevelse at være en del af AC Horsens, hvor jeg har fået mange nye gode relationer til fantastiske mennesker og nydt at spille på et hold med stor harmoni. Et år i en klub lyder ikke af meget, men det er vemodigt at forlade klubben, for jeg har haft det rigtig godt, og jeg ønsker selvfølgelig AC Horsens alt det bedste fremover. Skiftet til OB føles rigtigt for mig, og jeg er glad for, at det er gået igennem, fortæller Alexander Ludwig.