AC Horsens sælger Frederik Rønnow til Brøndby IF


2. juli 2015

AC Horsens har med øjeblikkelig virkning solgt Frederik Rønnow til Brøndby IF, hvor keeperen tiltræder en kontrakt frem til den 30. juni 2019.

Træner Bo Henriksen er stolt over salget af Frederik Rønnow.

- For AC Horsens er det fantastisk at vi kan sælge en spiller til en de største klubber i Danmark. Ovenikøbet er det en spiller som klubben selv har fostret, hvilket er en stor cadeau til talentudviklingen i AC Horsens. Salget er også et stort skulderklap til vores målmandstræner Nicolai Pold som har udviklet Rønnow gennem hans ungdomsår, samt til vores fysiske træner Uffe Hansen som har knoklet med at få Frederik tilbage på ret køl efter en lang skadespause, udtaler Bo Henriksen, der også er glad på Rønnows vegne.

- Frederik har udviklet sig eksplosivt i sin tid i AC Horsens, og nu er han på et niveau der berettiger ham til at komme videre. Brøndby IF bliver en stor oplevelse og et godt step videre i Frederiks karriere og vi ønsker ham alt mulig held og lykke i den nye gule trøje, udtaler Bo Henriksen.

Frederik Rønnow ser frem til skiftet til Brøndby IF.

- Jeg er sindssyg glad og stolt over mit skifte til Brøndby. Jeg skifter til en topklub i Danmark, og kigger jeg bare ½ år tilbage er der sket fantastisk meget på kort tid, så jeg er selvfølgelig stolt over at komme til Brøndby, siger Rønnow der ser tilbage på tiden i AC Horsens med store følelser.

- Det er vemodigt at forlade AC Horsens, da det er min klub. Jeg var et smut i Esbjerg, men denne gang er det et definitivt farvel. AC Horsens og byen Horsens betyder rigtig meget for mig og vil altid gøre det. AC Horsens har været fantastiske i forbindelse med mit lange skadesforløb, og det er jeg klubben meget taknemmelig over. Så AC Horsens har en stor aktie i mit skifte, siger Rønnow, der nu ser frem til de nye udfordringer.

- Jeg glæder mig til at starte op i Brøndby. Faciliteterne er en topklub værdig, og jeg ser frem til at komme i gang med træningen og til at spille på Brøndby Stadion. Jeg ser frem til at kæmpe om medaljer med klubben, og efter at have kæmpet mest i bunden af Superligaen hidtil i min karriere, ser jeg nu frem til at være hvor det er rigtig sjovt, slutter Frederik Rønnow.

Salget af Frederik Rønnow vil påvirke regnskabet positivt i indeværende regnskabsår.

For yderligere kommentarer kontakt træner Bo Henriksen, 26 25 46 65.