AC Horsens sælger Sivert Heltne Nilsen til IF Elfsborg


14. august 2019

For et års tid siden købte AC Horsens den norske midtbaneprofil Sivert Heltne Nilsen i Brann Bergen, og siden har han spillet 34 kampe og scoret et enkelt mål for ”de gule”.

Det bliver dog ikke til flere kampe for Sivert Heltne Nilsen med AC-logoet på brystet, for IF Elfsborg har købt ham fri af kontrakten, og han skifter til den svenske klub med øjeblikkelig virkning.

Manager Bo Henriksen har været glad for at arbejde med Sivert Heltne Nilsen, der har haft status af anfører.

- Sivert Heltne Nilsen blev hentet ind som leder og sjælen på vores fodboldhold, og han fik en hård start på grund af vores forår, der ikke var ret godt, men han har hele vejen igennem vist vilje, lederegenskaber, power og en god attitude. I denne sæson har han præsteret rigtig godt, men det har været på en position, der ikke har været hans foretrukne, og derfor har han ønsket at skifte til en klub, der vil bruge ham på den defensive midtbane. Vi har indgået en økonomisk fornuftig aftale med IF Elfsborg, der giver os mulighed for at få en ”rigtig” midtstopper ind, og vi ønsker Sivert alt muligt held og lykke i svensk fodbold, fortæller Bo Henriksen.

Sivert Heltne Nilsen har været glad for tiden i AC Horsens, men han glæder sig til at prøve kræfter med Allsvenskan.

- Det er selvfølgelig hårdt at forlade drengene, for jeg har haft det fantastisk og fået gode erfaringer i AC Horsens, og jeg er vældig stolte over og taknemmelig for, at jeg blev valgt som anfører. Jeg har kun gode ting at sige om AC Horsens som klub, men jeg ser også frem til at starte på et nyt kapitel, og jeg er meget motiveret for at gøre det godt i svensk fodbold, fortæller Sivert Heltne Nilsen.