AC Horsens-sejr i Varde


13. september 2011

Varde IF 0 – 2 AC Horsens, d.10.09.11

Lørdag den 10. september tog AC Horsens turen til det sydlige Jylland, da Varde IF ventede i en spændende turneringskamp. Varde IF havde til dagens kamp stillet Sydbank Stadion banen til rådighed, hvilket var en yderst flot bane, som lagde op til flot og hurtigt pasningsfodbold.

Allerede efter 3 min. fik AC Horsens den første chance, da central midtbanespiller Joachim Sørensen lagde en flot dybdeaflevering, som midtbanekollega Mikkel Munkø akkurat ikke fik prikket forbi en fremadstormende Varde IF-målmand. Efter 10 min. slog Mathias Mortensen en diagonalaflevering til Joachim Sørensen, som efterfølgende afdriblede et par Varde IF-forsvarere, inden han slog et fladt indlæg til forreste stolpe, hvor Daniel Nielsen fik afsluttet. Desværre for AC Horsens røg afslutningen forbi stolpen.

Midt i første halvleg, efter 10 min. stilstand, slog Mikkel Storm, fra midten af banen, en lang dybdeaflevering, som Daniel Nielsen lavede et dybdeløb på. Dette skulle vise sig at være et godt løb, da Daniel Nielsen fangede et stilstående Varde IF-forsvar og derfor lige inden bolden ramte Varde IF målmandens hænder, kunne sætte hovedet på og bringe udeholdet foran 1-0.

Anden halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor meget af spillet foregik på midten af banen. AC Horsens-drengene formåede desværre ikke at komme 20-25 % op i gear, som hele trænerteamet havde efterlyst i pausen. Derfor frygtede AC Horsens også den sene udligning, da Daniel Nielsen 12 min. før tid fik en korrekt advarsel for et frispark på Varde IF’s banehalvdel. Heldigvis gjorde AC Horsens-drengene frygten til skamme og fortsatte med at spille fodbold. Endda arbejdede de endnu hårdere, hvilket var nødvendigt. Dette resulterede i, at Mikkel Lynggaard 5 min. før tid kunne bringe AC Horsens foran 2-0, da han afsluttede et forrygende oplæg af Jakob Håsum. I kampens sidste minut fik Jakob Håsum endda også bolden i nettet, efter et fremragende oplæg af Joachim Sørensen. Desværre for AC Horsens fløjtede dommeren for offside.

Cheftræner Kristian Nielsen var efter kampen glad for sejren:

- Varde IF er et svært sted at spille og vi er selvfølgelig ovenud tilfredse med at kunne tage tre point med herfra. Tre point som er vitale i kampen om førstepladsen i puljen, som sikrer direkte oprykning til M1. Overordnet set er jeg godt tilfreds med nogle momenter i spillet i dag. Blandt andet skaber Varde IF ikke en eneste åben chance i dag, og det vidner om, at vi står rigtig godt defensivt. Jeg ærgrer mig dog lidt over, at vi under hele kampen kun spiller for 75-80 % af hvad vi normalt gør, men samtidig vidner det også om klasse, at man alligevel vinder kampene på dage som disse. Så alt i alt en glad cheftræner og et tilfreds trænerteam, som glæder sig til næste weekends topkamp mod Vejle Boldklub i AC Horsens.

Målscorere:

1 – 0 Daniel Nielsen

2 – 0 Mikkel Lynggard

Foto: badenfoto.dk