AC Horsens sejrrigt ud af lokalopgøret


11. oktober 2011

AC Horsens 3 – 0 Vejle Boldklub, d.17.09.11

Lørdag den 17. september tog AC Horsens imod Vejle Boldklub i et sandt topopgør. Blot to point adskilte første- og andenpladsen inden lørdagens lokalopgør og derfor var det to tændte hold, som stødte sammen lørdag formiddag på CASA Arena Horsens, kunstgræsbanen.

I kampen weekenden forinden havde AC Horsens efter blot tre min. haft muligheden for at bringe sig foran mod Varde IF. Denne gang var det i stedet Vejle Boldklub, der efter tre min. udnyttede en hurtig omstilling og vejleangriberen ærgrer sig sikkert stadig over, at AC Horsens målmand Kristian B. Jakobsen flot lukkede afslutningsvinklen og derfor pressede afslutningen forbi mål.

Ugen forinden havde landstræner Morten Olsen udtalt, at fodboldkampe oftest afgøres af modstanderens fejl. Om man er enig i synspunktet eller ej skal være op til læseren, men efter 26 min. udnyttede Daniel Nielsen en fejl fra VB målmanden. Daniel Nielsen pressede målmanden hårdt. Prikkede bolden og scorede sikkert til 1-0. Et resultat som holdt til pausen.

Anden halvleg blev også en jævnbyrdig affære, men som de sidste kampe, stod AC Horsens igen rigtig godt på banen, hvorfor Vejle Boldklub ikke skabte reelle scoringsmuligheder. Som så mange gange før skulle vi hen til slutningen af kampen før ”De Gule” lukkede kampen. Dette skete, da Joachim Sørensen afsluttede et flot angreb ved at sætte indersiden på bolden og bankede bolden helt op i krydset. To min. efter lukkede Daniel Nielsen for alvor kampen, da han på assist fra Joachim Sørensen, sikkert scorede til slutresultatet 3-0.

Sejr over lokalrivalerne og fire point ned til nummer to i puljen. En forrygende formiddag på CASA Arena Horsens og derfor var det selvsagt en glad cheftræner, som vi fangede efter kampen.

- Kampene mod Vejle Boldklub er altid helt specielle, da vi er to konkurrerende klubber. Det er altid fedt at vinde fodboldkampe, men når man slår kollegerne fra Vejle Boldklub 3-0, får sejren lige en ekstra prik over i’et. Drengene fighter for hinanden, vi står – igen - flot på banen og forærer nærmest ikke en eneste chance væk, vi spiller hurtigere og hurtigere og virker til at have overskuddet hele vejen igennem. Det er gode takter, som selvfølgelig også er grunden til, at vi har haft en godkendt sæson indtil videre. I de næste kampe venter der dog nogle vanskelige kampe, når vi på lørdag skal en tur til Spangsbjerg og ugen efter venter Næsbjerg, som er det eneste hold, som har snuppet point fra os. Derfor er det vigtigt, at vi fortsætter med at give den max gas til træning og er fuldt fokuseret på vores egen udvikling og eget spil. Det er jeg overbevist om, at vi er og jeg glæder mig blot til, at vi skal på trænings- og kampbanen igen, fortæller Kristian Nielsen.

Målscorere:

1 – 0 Daniel Nielsen

2 – 0 Joachim Sørensen

3 – 0 Daniel Nielsen

Foto: badenfoto.dk